|
[+] Resimi Büyütmek için üzerine tıklayınız. |
|
|
- Ürünün fiyatı : 7 TL
- Fiyatlarımıza KDV dahildir.
|
|
lokmanhekimimiz.com aracılığı ile satılan ürünlerin hepsi bitkisel gıda takviyesidir. ilaç yerine kullanılamaz. Site içerisinde yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır. Uygulamaların sorumluluğu
lokmanhekimimiz.com ‘a ait değildir. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.
LAVANTA YAGI
Lavanta yagi; Lavanta bitkisinin çiçeklerinden, distilasyon yöntemi kullanilarak elde edilmektedir. Içeriginde 35-55 linalil asetat, bromil asetat, terpineol, borneol, nerol, valerian asidi ihtiva eder.Parfümeri ve kozmetik sektöründe kullanimi yaygindir.
Kullanimi: Sabit yaglara eklenerek masaj yapilabilir.
Aromaterapi lambasinda oda, alanin metre karesine bir damla olacak sekilde lambada bulunan suya eklenir ve inhalasyon yolu ile kullanilabilir.
Gramaj : 20 ml
Ürünlerle ilgili ek bilgiler: Ürünümüz hiç bir katki maddesi içermemektedir. Herhangi bir yagla seyreltilmemistir. Yagin renk ve kokusu çesitli fiziksel etkenlere göre kismende olsa degisiklik gösterebilmektedir. Yagi alinacak bitkinin yetistigi topragin özellikleri, yetistigi ortamin iklim sartlari, bitkinin toplama zamani, kurutulma sartlari bitkisel yagin renk ve kokusunu etkilemektedir. Ürünlerimizde yapay koku ve renklendirici maddeler kullanmamaktayiz. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden kismen de olsa farkli olabilir. Ürünlerimizin safligi ve dogalligi firmamiz güvencesindedir.
Uyari :
1) Uçucu yaglar sabit yaglarla karistirilmadan cilde direkt olarak kullanilmamalidir. Mutlaka seyreltilmelidir.
2) Uçucu yaglarla uygulamalarda yaglar metal malzemelerle temas etmemelidir.